22 martie 2018

Trasformer, gama gerovital


Circulă pe net videoclipuri cu transformările pe care un machiaj bine făcut le aduce unor fete cu fețe anonime. Transformările sunt spectaculoase par magice de-a dreptul. Desigur privind videoclipul vezi strat după strat, după strat cum fardurile îngroapă textura naturală a feței.
Gama de comentarii care sta sub astfel de postări este amuzantă și tristă concomitent.
Una din întrebările importante era dacă ai mai recunoaște o fată pe care ai văzut-o machiată atunci când o vezi fără machiaj. Cineva cu umor negru spunea că prima întâlnire ar trebui stabilită la piscină.

Probabil, seara, procesul se inversează, straturile de fard sunt eliminate rând pe rând ca o îmbrăcăminte uzată.
Cuvintele care îmi vin asociate cu postările video sunt  frumusețe și transformare. Referitor la transformare îmi pot imagina doua categorii de persoane care o doresc două ; cea care ține de vârstă și evadarea în afara vârstei; și ce care ține de schimbarea completă a imaginii din motive de corectare, sau din motive de orgoliu.

Evadarea în afara vârstei sunt tentate să o facă  fetele foarte tinere care se grăbesc spre maturitate, neștiind că se vor sătura repede de ea, și doamnele foarte în vârstă care vor să mai culeagă un zâmbet atunci când se uită la imaginea lor întinerită în oglindă. Desigur  aparența unui exterior îngrijit necesită un pic de preocupare din partea proprietarei de ten supus traumatismelor zilnice, soare, vânt, ger, alternanță de frig și ploaie, ușoară îmbătrânire a pilelii, pleoape care nu mai stau cum trebuie pe ochi, riduri sau pete care apar încet încet cu fiecare zi care trece
Oferta de produse cosmetice de îngrijire a tenului e foarte  largă , dar în general eu prefer produsele românești iar gama “Gerovital Beauty” “acoperă toate necesitațile unui machiaj complet” cu  “beneficii certificate: hidratare, protecție, rezistentă indelungată, matifiere”;

Dar înainte de a încerca ceva, trebuie descoperite particularitățile tenului la o ședință de dermoanaliză Va fi analizat nivelul de hidratare, elasticitatea, nivelul de sebum şi gradul de pigmentare a pielii, prin măsurători  specifice. Aici se vor primi primi indicaţii cu privire la cele mai potrivite produse de îngrjire zilnică şi săptămânală compatibile cu tenul pe care îl avem în folosință.

Fiecare dintre noi ne dorim un ten luminos, hidratat și care să strălucească de sănătate, ochi fascinanți cu sclipiri de stele și un zâmbet de 100 de puncte.

Cele mai simplu de utilizat vor fi desigur rujurile, cu textură bogată și un echilibru perfect între confort și acoperire.

 Apoi  trebuie să avem în geantă,   creionul dermatograf , în special unul care are o rezistență îndelungată, poate fi folosit pentru accentuarea efectelor dramatice la ieșirile de seară.

Se mai poate folosi fără frică uleiul pentru față Gerovital Luxury care  oferă un scut elegant pentru a menține pielea fermă și strălucitoare. Amestecul de uleiuri din compoziție are proprietăți nutritive, iar vitaminele au efect antioxidant și hrănesc pielea. Ingredientele inovatoare reactivează proteinele tinereții, relansează activitatea celulară și promovează procesele de redensificare a dermului. Fără un efort extraordinar, sau ore întregi de stat în fața oglinzii,  te alegi cu pete și riduri estompate și un ten luminos și tonifiat , fără a fi încărcat de zeci de straturi suprapuse de fard.   Vei putea fi recunoscută în propria piele atât  machiată cât și nemachiată .

 Articol scris pentru Sping Superblog.

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării