19 iunie 2013

ZIUA BIBLIOTECARULUI ȘI ZIUA COPILULUI la biblioteca comunală Cefa



Buna ziua și bun găsit tuturor.
De la Biblioteca comunală Cefa, din județul Bihor aș dori sa vin cu câteva noutăți.
Începând cu anul 2004, la noi la Cefa, Ziua Bibliotecarului s-a sărbătorit prin acordarea de diplome și premii în cărți celor mai fideli cititori , celor care , în ciuda vicisitudinilor vremii au rămas credincioși cărților. Ca sa nu ne ascundem după deget, știm cu toții , că de la an la an aceștia sunt tot mai puțini, preferând să facă loc în viața lor altor preocupări contemporane (calculator, iphone, smartphone, distracții în cluburi , etc.) Cu toate acestea sunt încă , din fericire și iubitori de carte și măcar pentru aceștia merită efortul de a ne lupta pentru păstrarea valorilor tradiționale , care , după părerea mea, nu se vor perima niciodată. Au intrat doar într-un con de umbra dar …va răsări din nou soarele .  Din motive de ordin obiectiv nu am putut s-o sărbătorim conform obiceiului devenit la noi tradiție deja în 23 aprilie ,  atunci când era firesc dar am făcut-o de 1 Iunie Ziua  Internațională a Copiilor și ce bucurie a fost la această dublă sărbătoare când , în cadru festiv la sfârșitul unei zile plină  diferite activități au primit diplomele și cărțile . Chipurile lor tinere s-au luminat de zâmbet și bucurie pentru că am păstrat surpriza pentru la sfârșit .
            


















Ei bine dragii mei , vorba lunga , sărăcie , vă trimit și niște imagini  care ilustrează evenimentul amintit  și le las pe ele să vorbească în locul cuvintelor.
            Până atunci , vă doresc tuturor o vară frumoasă și bogată în evenimente plăcute pe toate planurile.
           
Cu prietenie și sinceritate
            Lucia Olah

            Bibliotecar comuna Cefa, județul  Bihor.

Șezătoare în postul mare

  Ieri 18 aprilie 2023 a avut loc ultima ediție din aprilie a Șezătorii de la bibliotecă. In luna aprilie am avut trei întâlniri în care împ...

Wikipedia

Rezultatele căutării